tisdag 15 maj 2012

New Review In Swedish


SUFFER THE PAIN - "The Death"
Krig Tejps, egen, 2012
Minns du ungdomens ljuva dagar då du spenderade timmar på det perfekta blandbandet bara för att få det tuggat av en sketen bandare? Det minns jag, och nu jag blev påmind. SUFFER THE PAIN är så jäkla coola att det släpper sin demo "The Death" på just kassett. Grön kassett till och med – klistermärke och pin inkluderat! Helt underbart. Tyvärr fick jag nöja mig med en digital version då min musikmaskin var inställd på att vägra samarbeta.
Musikaliskt är det stenhård punk/metal-mangel Västeråsgrabbarna bjuder oss på – något som det verkar finnas mycket av i den staden. Det är väl något i luften. De fem spåren rusar förbi i ett frenetiskt tempo och jag antar att det är den sortens genre man antingen gillar eller inte fattar alls. Jag gillar det. Tokmangel med energi och röj kan man aldrig få för mycket av. "The Death" släpptes i enbart 100 exemplar så det kan redan vara för sent att lägga vantarna på den. Du kanske får gå tillbaks till den gamla goda tiden då du fick tigga en kopia av polaren.
SUFFER THE PAIN är riktigt bra och jag gillar hela kassett-konceptet starkt. Keep it old school och fortsätt ösa pojkar. Insåg för övrigt precis att jag känner gitarristen. Hej Stefan, hälsa alla jag känner!
Jag blev inte mutad för att skriva den här recensionen, jag lovar...
Av: Kristian Kotilainen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar